Giriş Yap | Üye Ol
Sepetim 0 Ürün
Size Özel İndirim
 
 

Görüşleriniz bizim için altın kadar değerli

İnternetin Altın Kalpli Mücevhercisi Goldstore'den
alışveriş yapmış müşterilerimiz, deneyimlerini paylaşıyor.

2014 Yılında Alışveriş Yapan Müşterilerimizden Yorumlar

 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
KEMAL VOLKAN KAYA
28 Aralık 2014

sitede göründüğünden daha iyi. Esime hediye aldim. Çok beğendi. Ürünün kalitesi gayet iyi. Hediye paketi olmasi sertifikasi olmasi çok iyi. Kargo bir günde ulaştı. Teşekkürler Goldstore
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
seçil ÖZÜDOĞRU sabah
28 Aralık 2014

Goldstoredan üçüncü alışverişim, kolye göründüğü gibi çok şık, hediyesiyle beraber eksiksiz geldi, çok güzel güvenilir daima alışveriş yapacağım bir site, herkese tavsiye ederim, iyi çalışmalar dilerim...
 
 
 
Coşkun Çomoğlu
27 Aralık 2014

Ürünün kendisiyle birlikte müşteri hizmetlerinin kusursuz ilgi ve alakası için teşekkür ederim... Satın almış olduğum ürün ilgi alaka her şeyiyle mükemmel, teşekkür ederim...
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
ÜMİT BULUT
15 Aralık 2014

Süper kalite, nazik temsilci, hızlı teslimat ile korkarak aldığım kolye süper. Hatta küçük oğlumun kırmasına kerşılık ücretsiz olarak tamir imkanı da var. Kuyumcu kuyumcu gezmekten bıkanlara tavsiye edilir.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
İsmail Asil
15 Aralık 2014

Ürünün teslimatında, gerekli değişikliğin yapılıp tekrar iletilmesine kadar her şey kusursuz.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
tuba paköz
13 Aralık 2014

Hızlı gönderim ürün kalitesi harika..
 
 
 
Ayhan ŞİT
13 Aralık 2014

Merhaba, Ben sizden 2013 te 1 ürün ve 2014 te 2 ürün toplamda ise 3 parça ürün satın aldım. Ama yukarıda 2013 yılında aldığım ürünü satın aldıklarımın içinde göremedim. O da melek kanadı kolye idiTek olumsuzluk bu gördüğüm kadarı ile. Genelde ise ,satış öncesi ve satış sonrası hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. Ürünlerinizi bundan sonrada gerektiği zamanlarda satın alacağım. Çünkü abartılı bir taahhüdünüz, sahte ve süslü cümleler ve en önemlisi yalanınız yok. Artık kafam bu tür alışverişlerde her türlü rahat olacak. Biliyorum ki artık bu konuda teksiniz.En azından benim için. Saygılarımla, Ayhan ŞİT
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
S. A.
18 Kasım 2014

ürün resimdeki gibi.çok güzel ve şık ayrıca orjinal..hiç bir yerde bulamadığım ürünleri burada buluyorum. teşekkürler goldstore. tasarımlarınız çok güzel ve modern.
 
 
 
irfan kurşungeçmez
07 Kasım 2014

Almış olduğumuz yüzükten çok memnun kaldık. Ancak verilen hizmetten çok daha fazla memnun kaldık. Ürün çok çabuk şekilde elimize ulaştı. İlk aldığımız ürünü değiştirmek istedik. En küçük bir itiraz yapılmadan yenisiyle değiştirdik. Bu Türkiye\'de alışık olmadığımız bir durum. Bu nedenle rahatlıkla söylüyorum Goldstore Türkiye standartlarının üzerinde bir firma....daha fazla söze gerek yok...teşekkürler.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
yusufcan oluklu
24 Ekim 2014

ürün internette gözüktüğü gibi hiç bir farklılık yok. kargo ve uretim aşamasıda çok kısa sürdü. beklediğimden daha kısa sürede elimde oldu.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
m. a.
22 Ekim 2014

Ürün resimde göründüğü gibi çok güzel, ilgi ve alaka için de teşekkür ederim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
M. Y.
16 Ekim 2014

Ürün gerçekten çok güzel. Hem sipariş, hem paketleme, hem de teslimat aşamaları konusunda çok başarılısınız. Gerçekten özel bir şeye sahip olmuş hissini net olarak algılıyor insan. Özellikle eşim figürü ve minimal bir tasarım olmasını çok sevdi. Hatta kendi yaptığımız tasarımlarımızı da kullanmamız adına fikirler verdi bize. Fakat sanki her an kopacakmış gibi duruyor olması ve görüntüde görünenin aksine burnunu havaya kaldırmış gibi durması gibi iki negatif yönünü de söylemezsem olmaz sanırım.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
tugba dikmen
08 Ekim 2014

Hızlı kargo güzel ürün çk teşekkürler
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
Hasan Duran
01 Ekim 2014

Ürün istediğim gibi. Satınalma sürecinde müşteri temsilcisinin anlayışı mükemmel ve tesliminde zamanlama harika. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
S. y.
30 Eylül 2014

Mükemmel hız ve kalite
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
TUĞBA TURAL
18 Eylül 2014

hızlı ve sorunsuz bir şekilde ürün elime ulaştı , tşkler
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
Onur AĞDACI
17 Eylül 2014

Sipariş etmiş olduğum ürün tamda resimde görüldüğü şekilde elime ulaştı.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
TUĞBA TURAL
09 Eylül 2014

Üründe istediğim değişiklikleri yaparak sorunsuz şekilde 1 gün içerisinde bana gönderdiğiniz için teşekkürler
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
S. U.
25 Ağustos 2014

ürün çok güzel tam göründüğü gibi, ayrıca şık bir hediye paketi içinde göndermeniz sürpriz oldu benim için. alışverişlerime bu siteden güvenle devam edeceğim, teşekkürler
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
Görkem Töre
14 Ağustos 2014

Çevremden çok kişi internetten ziynet mi alınır şeklinde tepki verdi. Ancak, ne istediğinizi biliyorsanız, ziynet gerçekten goldstore dan alınır. Ürün, gönderim şekli ve bu süreçteki bilgilendirme harikaydı, bir çok kereler daha goldstore dan alışveriş yapabilirim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
muhsin altıngül
19 Temmuz 2014

Ürünü aldığıma pişman olmadım,zamanına geldi.Gayet şık ve güzel bir ürün,tavsiye ederim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
B.
07 Temmuz 2014

Ürünler çok kaliteli, tam da hayal ettiğim gibi çıktı. Çok severek kullanıyorum. Ayrıca şık takı kutularında geldiler. Hediye olarak çok zarif bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Teslimattan da çok memnun kaldığımı ayrıca belirtmek isterim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
S. A.
27 Haziran 2014

EN BAŞTA TASARIMI ÇOK FARKLI BİR KOLYE. PAPATYA KOLYE İSTİYORDUM AMA PİYASADAKİLERDEN BİRAZ FARKLI OLSUN İSTİYORDUM. TAM ARADIĞIM GİBİ. BEKLENTİMİ KARŞILADI. TEŞEKKÜRLER GOLDSTORE. BU ŞEKİLDE TAŞ VE ALTININ BİRARAYA GELMESİ ÇEKİCİĞİNİ ARTIRIYOR BENİM GÖZÜMDE.TASARIMLARIN BU TARAFA AGIRLIK VERMESİNİ ÖNERİRİM.
 
 
 
Raluca Gheorghiu
21 Haziran 2014

I had changed the boat necklace with a crown one, which I absolutely love, as I equally adore all the pieces I bought. There are a few things I would like to comment on, though. I only started to learn Turkish recently, and although I was pleasantly surprised to discover I understood most of the information on your site, I would have found it useful to be in English too. Secondly, it would be nice if I could customize the length of my necklaces, since I have a thin neck and I prefer 35cm long chains... And lastly I was pretty distressed by the inconveniences at the shipping, even if the situation at the Romanian customs is beyond your control. I am just not sure how to proceed the next time I want to buy another amazing jewel from you. Thank you for taking the time to read this and write me if you come up with any solution. Respectfully, Raluca Gheorghiu
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
ilkem arıktürk
14 Haziran 2014

Hızlı güvenli kaliteli bir alışveriş için teşekkür ederim
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
Rıdvan Tütüncü
12 Haziran 2014

Ürün çok güzel. Hizli Teslimat konusunda sagolsunlar çok yardımcı oldular. Teşekkür ederim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
yasin duyar
08 Haziran 2014

Ürün oldukça güzel ve büyük salonumuza çok yakıştı fakat kenarlarında bulunan 4 adet süs resimde görüldüğü gibi sarı değil gümüş renginde geldi ben değişim isteyecektim fakat eşim istemediği için vazgeçtik.
 
 
 
K. B.
07 Haziran 2014

Ürünü hediye amaçlı almıştım. Resimde görüldüğü gibi ve belirtilen özellikleriyle geldi. Hem ben beğendim hem de hediye ettiğim kişi çok beğendi. Fiyatını hak ediyor. Kutusu ve hediye paketi çok güzel. Düşünenlere tavsiye ederim.
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
Elif Beyaz
06 Haziran 2014

Çok çok güzel bir ürün küçük ama sade kibar duruyor, herkese tavsiye ederim. Teşekkürler
 
 
 
Ürün Göründüğü Gibi :
 
Ürün Kalitesi :
 
Hizmet Kalitesi :
 
 
 
A. Y.
05 Haziran 2014

Ürün bir gün sonra elime geçti. Kargo konusunda şüpheniz kalmasın...